Poceni telefonija za vas

3CX združena komunikacija

3CX omogoča upravljanje z naslednjimi komunikacijskimi kanali in orodji: faksiranje, glasovni odzivnik, spletne konference, hitro sporočanje preko klepeta, pregled stanja uporabnikov,…

  • Opis
  • Mnenja (0)

Opis

3CX je napredna platforma, ki omogoča združeno komunikacijo. Gre za rešitev, ki se integrira v vaš informacijski sistem in vam omogoča komunikacijo tako preko računalnika, pametnih telefonov in seveda tudi telefonov.

 

Preko uporabniškega vmesnika 3CX lahko enotno upravljate z naslednjimi komunikacijskimi kanali in orodji: faksiranje, glasovni odzivnik, spletne konference, hitro sporočanje preko klepeta. Med drugim omogoča tudi informacije o prisotnosti uporabnika za lažjo vzpostavitev komuniciranja in v izogib čakanju ali nepotrebnemu prevezovanju klicev.

 

3CX deluje na vseh večjih operacijskih sistemih, vključno z Windows in Mac okoljem, ter na mobilnih sistemih iPhona in Androida.

 

Gre za rešitev, ki bo zadostila potrebe zahtevnih uporabnikov in ki se lahko integrira v vaš obstoječ informacijski sistem. Integracija je možna tudi z Microsoft rešitvami v podjetju, vendar le ta ni tako globoka kot pri Lync rešitvi.

Rešitev je primerna tako za manjša kot tudi večja poslovna okolja, kjer jim enotni komunikacijski kanal daje prednost pred konkurenco. 3CX vsebuje tudi razne rešitve za specifične dejavnosti: hotelske storitve, klicni center,…

 

Kontaktirajte nas in skupaj bomo našli najbolj idealno rešitev za vas.

Pošljite povpraševanje

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.