Poceni telefonija za vas

Microsoft Lync – implementacija Enterprise Voice storitve v podjetju

  • Opis
  • Mnenja (0)

Opis

 

Lync je napredna platforma, ki omogoča usklajevanje in poenoten dostop notranjih ter zunanjih poslovnih komunikacijskih kanalov. Preko enostavnega uporabniškega vmesnika lahko opravljate vso korespondenco, ki ste jo do sedaj izpeljevali preko več uporabniških vmesnikov.

 

Lync predstavlja skupek komunikacijskih storitev v realnem času (telefoniranje, video-konference, spletne konference, deljenje namizja, hitro sporočanje) in nerealnem času (telefonska tajnica, elektronska pošta,…).

 

Implementacijo Lync-a servisa izvedemo v vašem podjetju, uredimo povezavo z vašo obstoječo hišno centralo ali pa se implementira Lync kot samostojna rešitev združenega komuniciranja (namesto vaše telefonske centrale). Lync se v celoti integrira v vaše obstoječe Microsoft servise (domena, Office365, Microsoft Exchange).

 

Idealna rešitev za večje poslovno okolje, kjer so uporabniki mobilni in kjer je potreba po združenih komunikacijah na različnih napravah (računalnik, pametni telefon, tablica,…). Lync velja za najbolj napredno komunikacijsko platformo, ki se popolnoma integrira v Microsoftovo okolje (domena, MS Exchange, Office365) in ki omogoča skupaj z ostalimi Microsoftovimi paradnimi konji najboljšo rešitev enotne komunikacije. Z izredno naprednimi spletnimi konferencami se lahko v podjetju občutno zmanjšajo tudi stroški dragih poslovnih potovanj.

 

Pošljite povpraševanje

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.