Poceni telefonija za vas

Izračun prihrankov

V našem podjetju poznamo rešitve tako za optimizacijo stroškov in hkratno funkcionalno nadgradnjo vaše telefonije. Optimiziramo stroške fiksne in mobilne telefonije. V kompletu so prihranki še večji, funkcionalnosti pa še bolj napredne.

Vse funkcionalnosti velikih naj bodo deležna tudi manjša podjetja. Imamo stroškovno učinkovite rešitve tudi za mikro podjetja.

Za vas smo pripravili osnovno kategorizacijo z namenom, da na enostaven način čim bolj natančno  izračunamo vaše prihranke.

S spodnjo formo vnesite potrebne podatke. Če potrebujete pomoč pri izpolnjevanju, pokličite naše strokovnjake na +386 (0)1 6200 250 ali pa pošljite e-sporočilo na svetovanje@poceni-telefonija.si in vam bodo z veseljem pomagali. 

[ninja_forms_display_form id=2]

[ninja_forms_display_form id=5]

Za natančen izračun prihrankov potrebujemo ločene podatke stroškov naročnin, količino in strošek klicev v posamezna omrežja. Če želite optimizirati stroške celotne telefonije, nam posredujte tako podatke za fiksno telefonijo kot tudi podatke za mobilno.

Naši svetovalci vam bodo pri tem pomagali, tako da nas pokličite na +386 (0)1 6200 250  ali pa nam pošljite e-sporočilo na svetovanje@poceni-telefonija.si.