Poceni telefonija za vas

Optimizacija telefonije v srednjem velikem podjetju

V našem podjetju smo uvedli IP telefonijo pred letom in pol. Naše poslovanje je v veliki meri usmerjeno na vsa večja svetovna tržišča, imamo prodajnike v Franciji, Angliji, Nemčiji, Poljski, ZDA,...

Večino internih klicev z našimi oddaljenimi prodajniki opravljamo na varen način preko tako-imenovanega SoftPhone-a, kar stroškovno pomeni, da so ti klici brezplačni.

V našem podjetju smo z uvedbo IP telefonije stoške telefonije znižali za 50%, pridobili smo tudi dodatne funkcionalnosti, brez katerih si več ne predstavljamo naših poslovnih procesov: glasovna pošta, čakalna vrsta z najavo, konferenčni sistem,... Sama implementacija IP telefonije se nam je zaradi prihrankov že amortizirala v dobrem letu dni.

Delovanje telefonije je v našem podjetju ključno, saj z našimi kupci in poslovnimi partnerji v veliki meri komuniciramo glasovno preko telefona. Odločili smo se za podvojeno strojno opremo ter redundantno internetno povezavo in v času od implementacije še nismo bili brez daljše nenapovedane prekinitve telefonskega servisa.

Direktor srednje velikega podjetja (50 zaposlenih), ki pretežno svoje izdelke izvaža po celem svetu.

 

Kalkulator prihrankov

Želite tudi vi prihraniti in doseči optimizacijo poslovnih procesov? Uporabite naš kalkulator prihrankov.