Poceni telefonija za vas

Optimizacija telefonskih stroškov v manjšem podjetju

Naše podjetje je glede na število uporabnikov telefonije majhno, saj šteje le 7 uporabnikov. Naša dejavnost je izdelovanje pohištva in velik del prihodkov ustvarja izvoz na tuj trg.

Odločitev za prehod na IP telefonijo smo primarno sprejeli zaradi dotrajanosti stare ISDN centrale, ki je sicer še služila svojemu namenu, vendar zanjo ni bilo več ustreznega in zanesljivega servisa. Zaradi pomembnosti telefonije v našem podjetju smo potrebovali zanesljivo podporo, saj je bilo naše poslovanje močno odvisno od delovanje telefonije.

Spoznali smo, da lahko z uvedbo IP telefonije pridobimo tudi funkcionalnosti, ki smo jih predhodno pripisovali, da so le za "velike". Tako sedaj uporabljamo klic z najavo in naše stranke si lahko direktno izberejo na centrali interno številko želene osebe v podjetju. Danes si ne znamo več predstavljati, kako je brez glasovne pošte. Naj tukaj še omenim, da smo kljub posodobitvi telefonije dosegli okoli 40% prihranke. Investicija je bila zaradi majhne ekonomične centrale, ki je primerna za podjetja naše velikosti, relativno majhna in jo bomo amortizirali v 2 letih.

Direktor manjšega podjetja, ki pretežno svoje izdelke izvaža v Veliko Britanijo.

 

Kalkulator prihrankov

Želite tudi vi prihraniti in doseči optimizacijo poslovnih procesov? Uporabite naš kalkulator prihrankov.